Start typing and press
Enter to search

Blodsporkurs med Dagh Bakka og Bente Helgerud 13-15 mai

Har du lyst til å begynne å gå blodspor med hunden din, enten for på sikt å bli en ettersøksekvipasje, for å konkurrere i blodspor, eller for å ha en gøy aktivitet sammen med hunden din?
Da er dette kurset midt i blinken for deg!

Kurset passer for nybegynner og de som har forsøkt seg litt fra før, instruktørene tilpasser til nivå på hver ekvipasje.

Du lærer teori omkring blodspor, regelverket for ettersøkshund, hvordan du skal trene metodisk fram mot et fullt prøvespor og ikke minst: å legge et enkelt begynnerspor og få hunden til å gå det.

Vi har leid inn to dyktige instruktører denne helga!
Bente Helgerud er autorisert ettersøksintruktør gjennom NJFF, i tillegg har hun gått Ettersøk Viderekommende gjennom Skogbrukets kursinstitutt.
Hun har også konkurrert en del i blodspor. Fikk sin første Petit Basset Griffon Vendeen i 1991. De tre siste har vært godkjente ettersøkshunder og habile jakthunder.

Dagh Bakka er kursleder av ulike ettersøkskurs i regi av Skogkurs ( Skogbrukets kursinstitutt)
Han har lang erfaring med praktisk ettersøk og har hatt flere godkjente ettersøkshunder. Dagh Bakka er nok et kjent navn for mange av Norges jegere. Han har en svært allsidig bakgrunn som jeger, både praktisk og faglig. Dagh en av Norges få utdannede viltmestre og har i flere år levd av jakt som yrkesjeger, skribent og guide.

TID:
13 mai: Teori fredag kl. 18-20 (Komplett Hundesenter)
14 -15 mai, kl 10-16 begge dager.

STED: Skog i Drammens området

PRIS: kr 1990

 

Dato

mai 14 2022
Expired!

Tid

10:00 - 16:00

Kostnad

1,990.00

Sted

Komplett Hundesenter
Komplett Hundesenter