Start typing and press
Enter to search

Gå pent i bånd-kurs

Ønsker du å kunne gå på tur og møte andre mennesker og hunder i fred og ro? Drar hunden din i båndet på tur? Dette kurset hjelper deg å finne metodene som fungerer for deg og din hund!

Vi ønsker at det å gå tur med hunden skal være en trivelig og avslappende opplevelse som bidrar til en bedre relasjon mellom deg og hunden din. På kurset lærer du hunden din å gå rolig i båndet og ha god kontakt med deg, også med forstyrrelser til stede. For å være sikker på at hunden forstår hva vi ønsker av den, gjør vi innlæringen trinn for trinn samtidig som vi gradvis øker forstyrrelsene. Det er viktig for oss at du drar hjem fra kurset med nyttige verktøy som du kan bruke i hverdagen. Det å gå på tur er en stor del av det å ha hund, og kan hunden forholde seg rolig blir hverdagen både hyggeligere og enklere.

Kurset har få deltagere slik at vi har god tid til individuelle spørsmål og veiledning, samtidig som vi får trent med andre hunder til stede.

På kurset vil vi blant annet jobbe med:

  • Ulike teknikker og metoder for å få hunden til å gå fint i bånd på tur, også i møtesituasjoner med folk og andre hunder.
  • Få deg til å bli enda mer spennende i hundens øyne! Det skal lønne seg å følge deg og holde kontakt
  • Hvordan du kan få hunden til å slappe av, selv i omgivelser hvor det er mye å følge med på.
  • Hvordan du kan lære hunden selvbeherskelse ved å si «vær så snill» og vente på «vær så god».
  • Lære å lese hundens språk, slik at du blir kjent med hunden din og kan tilpasse oppgavene 

 

(velg «Andre kurs» og skriv Gå pent i bånd)

 

Kurset går over 4 kvelder, a’ 1 time

Instruktør: Monica Hansen

 

NB! Har hunden din utfordringer med utagering og uønsket atferd i møte med andre, er Passeringskurset et mer riktig kurs for deg:

Passeringskurs (kompletthundesenter.no)

 

Betingelser: Påmeldingen din er bindende. 14 dager før kursstart gis 1/2 refusjon av kursavgift, 7 dager før kursstart gis ingen refusjon av kursavgift, men du kan selv ordne en erstatter hvis du blir forhindret til å delta, helt frem til kursstart.

Ansvar i forbindelse med kurs: Kursdeltager deltar på eget ansvar og er selv ansvarlig for eventuell skade hunden er årsak til. Dersom en skade skulle ramme hund eller fører kan det ikke fremmes erstatningsansvar overfor arrangøren, med mindre skaden skyldes grov uaktsomhet fra arrangørens side.

COVID 19 Vi forholder oss til de gjeldende smittevern rådene fra myndighetene. Alle deltagere på kurs og arrangementer må være friske. Vi har stor plass og flere toaletter slik at det er mulig å holde god avstand og god hygiene.

Force Majeure: Velger myndighetene å stenge ned samfunnet igjen blir kurs flyttet frem i tid. Kan ikke kursdeltaker delta på kurset med ny dato refunderes 50% av kursavgiften.

Dato

mar 10 2021
Expired!

Tid

18:00 - 19:00

Kostnad

1,300.00

Sted

Komplett Hundesenter
Komplett Hundesenter