Start typing and press
Enter to search

Komplett Hundetrening: 5 om dagen TRENINGSGRUPPE

Treningsgruppen Komplett hundetrening: 5 om dagen er en «full pakke» med alt hunden din trenger!

Relasjon, Selvkontroll, håndtering, mental aktivitet og fysisk aktivitet

Mange ønsker å ha en fast aktivitet med hunden sin etter man har gått valpekurs og hverdagslydighetskurs. Du har kanskje en unghund med mye energi? En voksen hund som trenger forstyrrelser fra andre hunder og folk når dere skal trene sammen? Eller en gammel hund som vil kose seg med litt tilpassede oppgaver og utfordringer? Da er denne treningsgruppa for deg!

Dere melder dere på for 10 ganger, og kan fortsette etter endt runde. Datoer denne runden er 10 torsdager fra 8/9-17/11

Instruktør på gruppen vil legge opp trening med konseptet Komplett Hundetrening: 5 om dagen. Det blir ca. 2 kvelder med hver modul, men flere av temaene i modulene glir litt over i hverandre og enkelte moduler krever litt mer tid. Vi tilpasser innhold til gruppas ønsker.

I modulen Relasjon vil vi jobbe med å skape en god relasjon, utvikle god lek og finne flere supre belønninger, lære om hundens språk, samarbeid og trening, kos og nærhet.

Du lære om hvordan dere kan jobbe med Selvkontroll gjennom riktig trening, ro-trening, miljø og sosialisering.

I Håndterings-modulen lærer du viktigheten av håndtering fra tidlig alder og hvordan lære hunden å bli håndtert på en trygg og god måte.

Vi vil jobbe med ulike Mentale aktiviteter, som søksarbeid, problemløsing, kroppsbeherskelse, intro/prøve ulike hundesporter og aktiviteter.

I modulen Fysisk aktivitet vil du lære om ulike måter å aktivisere hunden fysisk, som balansetrening, kondisjonstrening, kroppsbeherskelse, intro/ulike hundesporter og aktiviteter å gjøre med hunden tilpasset alder og fysikk.

 

Påmelding:  Påmelding – (kompletthundesenter.no)

 

Dato

sep 08 2022
Expired!

Tid

17:30 - 19:00

Kostnad

2,000.00

Sted

Komplett Hundesenter
Komplett Hundesenter