Start typing and press
Enter to search

FULLT! Passeringskurs

Gruer du deg til å gå tur med hunden? Har du en hund som hopper og bjeffer, og blir helt vill når den møter hunder/folk/sykler etc.? Skulle du ønske at hunden din klarte å fokusere på deg og være avslappet på tur? Da er dette kurset perfekt for deg!

Passeringskurset gir deg god forståelse av hvorfor hunden din oppfører seg som den gjør, samtidig som du får konkrete råd og metoder til hvordan du skal håndtere dette for deg og din hund. På kurset jobber vi med møtesituasjoner, der du lærer å lese hund og kjenne igjen hvilke triggere som utløser uønsket atferd. Instruktøren lærer deg hvordan du kan jobbe med deg selv og hunden din for å mestre disse møtene på en rolig og avslappet måte.

Datoer: 21/3 tirsdag – teori, 28/3, 11/4, 18/4, 25/4 og 2/5

Teori: tirsdag 21/3 – kl. 19-20  (OBS!)  Dette er uten hund

Teorikvelden er på nett og dere får tilsendt link dagen før.

Instruktør: Anne Cecilie

 

Betingelser: Påmeldingen din er bindende. 14 dager før kursstart gis 1/2 refusjon av kursavgift, 7 dager før kursstart gis ingen refusjon av kursavgift, men du kan selv ordne en erstatter hvis du blir forhindret til å delta, helt frem til kursstart. Ansvar i forbindelse med kurs: Kursdeltager deltar på eget ansvar og er selv ansvarlig for eventuell skade hunden er årsak til. Dersom en skade skulle ramme hund eller fører kan det ikke fremmes erstatningsansvar overfor arrangøren, med mindre skaden skyldes grov uaktsomhet fra arrangørens side.

 

COVID 19 Vi forholder oss til de gjeldende smittevern rådene fra myndighetene. Alle deltagere på kurs og arrangementer må være friske. Vi har stor plass og flere toaletter slik at det er mulig å holde god avstand og god hygiene.

Force Majeure: Velger myndighetene å stenge ned samfunnet igjen blir kurs flyttet frem i tid. Kan ikke kursdeltaker delta på kurset med ny dato refunderes 50% av kursavgiften.

Dato

mar 21 2023
Expired!

Tid

18:00 - 19:00

Kostnad

2,190.00

Sted

Komplett Hundesenter
Komplett Hundesenter