Start typing and press
Enter to search

Tur med VALP 3 valpekvelder

Noe av det viktigste du kan gjøre med valpen din er å sosialisere og tilvenne den til nye miljø, og andre folk og dyr.

Da blir den en trygg og avbalansert hund når den blir stor (det betyr ikke at den skal få hilse på alle og løpe rundt å herje som den vil). Det blir lagt opp til enkle aktiviteter for å aktivisere valpene og styrke relasjonen mellom deg og din hund. Og ikke minst; den viktige ro-treningen! Det å ha en hund som kan slappe av og forholde seg rolig, gir deg friheten til å kunne ha med hunden overalt!  

 

Her treffer du andre valpeeiere, og det er tid til å slå av en prat med hverandre og instruktøren.

 

Tur med VALP går over tre mandagskvelder: 8/3, 15/3 og 22/3  

(skriv Tur med VALP på «andre kurs»)  

 

Betingelser: Påmeldingen din er bindende. 14 dager før kursstart gis 1/2 refusjon av kursavgift, 7 dager før kursstart gis ingen refusjon av kursavgift, men du kan selv ordne en erstatter hvis du blir forhindret til å delta, helt frem til kursstart. Ansvar i forbindelse med kurs: Kursdeltager deltar på eget ansvar og er selv ansvarlig for eventuell skade hunden er årsak til. Dersom en skade skulle ramme hund eller fører kan det ikke fremmes erstatningsansvar overfor arrangøren, med mindre skaden skyldes grov uaktsomhet fra arrangørens side.  

 

COVID 19 Vi forholder oss til de gjeldende smittevern rådene fra myndighetene. Alle deltagere på kurs og arrangementer må være friske. Vi har stor plass og flere toaletter slik at det er mulig å holde god avstand og god hygiene.

 

Force Majeure: Velger myndighetene å stenge ned samfunnet igjen blir kurs flyttet frem i tid. Kan ikke kursdeltaker delta på kurset med ny dato refunderes 50% av kursavgiften.

Dato

mar 08 2021
Expired!

Tid

18:00 - 19:00

Kostnad

600.00

Sted

Komplett Hundesenter
Komplett Hundesenter