Deg og din hund

Deg og din hund er en liten kurstilbyder som leverer hundekurs med høy kvalitet og personlig oppfølging.

Deg og din hund ble startet i 2019, og er drevet av Anne Cecilie Thomle Guttormsen. Anne Cecilie tilbyr en-til-en-konsultasjoner, valpekurs, videregåendekurs, hverdagslydighetskurs, barn og hund, aktivitetskurs, turgrupper og treningsgrupper.

For flere år siden gjorde Anne Cecilie hobbyen sin om til noe hun kunne leve av ved siden av jobben som fysioterapeut. Hun utdannet seg som hundeinstruktør og tok flere kurs og har i dag solid kompetanse på hund. Hun har siden hun tok instruktørutdannelsen jobbet som instruktør på en hundeskole, der hun har holdt ulike kurs, treningsgrupper og en-til-en-konsultasjoner.

Med lang erfaring som fysioterapeut vet hun hva mentalt stress og uro over tid gjør med kropp og sinn. Stress hos hund er en av de vanligste årsakene til atferdsproblematikk. Interessen for det mentale både hos mennesker og dyr har alltid vært stor, og Anne Cecilie har tatt videreutdanning på atferd og atferdsproblematikk hos hund.

Anne Cecilie ønsker at du skal føle mestring og treningsglede , og hun gir det lille ekstra for å gjøre hverdagen lettere for Deg og din hund!