Hundesenteret

Hos oss er alle folk med hund velkommen, uansett erfaring og type hund! På våre kurs har vi alltid begrenset antall deltagere slik at du skal få tett og god oppfølging.

Komplett Hundesenter tilbyr kurs og aktiviteter med dyktige og engasjerte instruktører som ønsker å dele av sin kompetanse, -for folk med hund! For å gi deg et variert tilbud leier vi inn andre aktører, instruktører og foredragsholdere gjennom hele året. Vi starter i det små, og ønsker å levere på kvalitet i alle ledd samtidig som vi vokser som kursleverandør.

Vi holder til i flotte lokaler med skjermede uteområder, rett utenfor Drammen sentrum.

Alle teorikvelder, foredrag og en del småkurs holdes i de oppvarmede innendørslokalene til Smellerhund Søkssenter. Foreløpig holdes alle andre kurs utendørs i tilknytning til disse lokalene, på underlag av asfalt, grus eller gress.

De fleste søkskursene foregår innendørs. Smellerhund Søkssenter disponerer over 1000 kvm, en rekke ulike møblerte rom, rom med bruskasser, oste-kasser og murstein, i tillegg til rom med søksplattform og rondell. Vi disponerer også flere andre store bygg i nærheten som gir mulighet for mer krevende søk.

Det er gode parkeringsmuligheter i tilknytning til hundesenteret.

Adresse: Killingrudalleen 12, 3057 Solbergelva