Komplett hundetrening: 5 om dagen

Vi ønsker å gjøre det enkelt å være hundeeier!

Derfor har vi utviklet konseptet Komplett Hundetrening: 5 om dagen for å gjøre det oversiktlig og enkelt å få dekket alle hundens behov hver dag!

Innenfor konseptet finner du alt du trenger av kurs, råd og trening for deg og din hund:

Hunder er flokkdyr. Det viktigste du gjør er å bygge en god relasjon med hunden din. Du vil lære mer om relasjonsbygging, lek, hundens språk, samarbeid, trening, kos og nærhet. Kunnskap om stress relatert til uønsket oppførsel og mye mer.

For at hunden skal utvikle seg og ha det bra, må den klare å slappe av og forholde seg rolig i ulike situasjoner. Her lærer du om selvkontroll, hundetrening, ro-trening, miljøtrening og sosialisering. Og om hvordan trene for å unngå at hunden bjeffer for mye, hopper på folk, drar i båndet eller jager syklister.

Det er viktig å gjøre hunden trygg på at du ikke vil den noe vondt når du klipper klør, steller pels og tenner og ved veterinærbesøk. Hunden må venne seg til å bli håndtert, å bli tatt på hele kroppen og i ulike situasjoner.  Vi viser deg hvordan du gjør dette uten frykt og stress hos hunden.

Hunder trenger å bruke hodet sitt for å være avslappet og fornøyd. I tillegg til å gå tur synes hunden det er morsomt å få ulike oppgaver og utfordringer.  Hunden forholder seg til omgivelsene gjennom luktesansen og har behov for å bruke nesen sin og snuse på verden.

Her får du gode råd og tips på hvordan du kan aktivisere hunden mentalt. Du lærer om søksarbeid, problemløsing, kroppsbeherskelse, ulike hundesporter og aktiviteter du kan gjøre med hunden din.

Hundens behov for fysisk aktivitet varierer ut fra rase, helse og alder. Her har vi fokus på ulike måter å aktivisere hunden fysisk. Det kan være balansetrening, kondisjonstrening, kroppsbeherskelse, ulike hundesporter og aktiviteter tilpasset hundens alder og fysikk.

For oss er det viktig at du og hunden din opplever læring og mestring, og våre instruktører gjør alt de kan for å fylle opp «verktøykassen» din og gjøre det gøy å trene hund!