Samarbeidspartnere

Bli kjent med våre samarbeidspartnere

Kun det beste er bra nok for en Kompletthund!

Dyrebutikken i Drammen

Vi er en faghandel med engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere som gir deg personlig service, råd og veiledning om ernæring, helse og trivsel. Vi har høy fagkunnskap om gode kvalitetsprodukter og om riktig stell og pleie av din hund.

Kom til oss for en hundeprat! Ta med deg hunden din i butikken, da vanker det både godbiter og kos. Vi ligger rett ved inngangen fra p-hus i 3. etg på Gulskogen Senter

Buddy -vi sprer dyreglede!

Zookjeden Buddy

Norge

Buddy tar sikte på å være den ledende og mest kunnskapsrike zookjede i Norge. Buddy butikkene er fullsortiments dyrebutikker, som også har levende dyr i butikkene. Buddy ønsker å gi deg som kunde en god totalopplevelse basert på riktig dyrehold, personlig service, fagkunnskap og evnen til å tenke nytt. Buddy skal med andre ord ikke kun være et sted hvor du får kjøpt fôr og utstyr, men også et sted hvor du kan få råd, tips og veiledning om dyr og dyrehold.

Zookjeden Buddy er en frivillig medlemskjede som eies av hver og en butikk. I dag består Buddy av 32 butikker fra Alta i Nord til Grimstad i Sør.

Veterinær

Silje-Marie Samuelsen Halvorsen

Silje har jobbet ved flere klinikker, blant annet NMBU Veterinærhøgskolen og nå ved Evidensia Oslo Dyresykehus. Hun har stor interesse muskel/skjelettlidelser på hund og kirurgi. Og med et stort engasjement for dyrevelferd er Silje-Mari en trygg og dyktig veterinær.