Smellerhund Søkssenter

-vi utdanner nesevise hunder!

Smellerhund Søkssenter har helt fra starten i 2015 valgt å utdanne søkshunder rettet mot hundesporten SMELLER® klasse 1, 2 og 3 med alt det innebærer av ulike former for søksarbeid, spesialsøk og spor.

Kamilla Langlien er en av ca. 40 autoriserte instruktør i SMELLER® i Norge.

Vi tilbyr kurs, workshops og treningsveiledning i søksutvikling av hund på ulike flervalgsbaner (lineups), romsøk, objektsøk, utendørssøk, spesialsøk på plattform og rondel. Selv om kursene hovedsakelig er rettet mot  SMELLER®, bygger de på generell søksutvikling og innlæring av duft-emner. En hund trent opp i smeller kan bytte duft-emne uten vanskeligheter.  

Vi holder til i flotte lokaler rett utenfor Drammen sentrum. Der disponerer vi over 1000 kvm, en rekke ulike møblerte rom, rom med bruskasser, oste-kasser og murstein, i tillegg til rom med søksplattform og rondell. Vi disponerer også flere andre store bygg i nærheten som gir mulighet for mer krevende søk.

Vi baserer våre kurs på innlæringsteknikker som får frem hundens lyst til å søke og ikke minst til å samarbeide med eier! Ved å tilrettelegge miljøet og fokusere på å belønne riktig atferd, kan vi gradvis begynne å styre hva det er hunden skal søke etter for oss.

Smellerhund Søkssenter holder til i flotte lokaler rett utenfor Drammen sentrum.  Adresse: Killingrudalleen 12, 3057 Solbergelva

Søk opp Smellerhund Søkssenter i Google Maps så får du veibeskrivelse rett i app’n.

Pepsi bane

Ønsker du å lære deg mer om søksarbeid eller å gå kurs hos oss?  Send oss en mail, og vi tar kontakt med deg!