Tilbakemeldinger fra kunder

Dyktige instruktører som gjør sitt ytterste for at akkurat din hund skal mestre utfordringene den står ovenfor. Kamilla og Cathrine er flinke til å tilrettelegge slik at alle får en positiv opplevelse og mestringsfølelse!

Cecilia Adonov Bakke

Om Smellerhund Søkssenter

Fint treningssted for hunden. Fine kurs hvor man lærer om så mye mer enn bare SMELLER! Anbefales!

Nina Hagen

Om Smellerhund Søkssenter

Spennende og moro kurs, med dyktige og engasjerte instruktører!

Therese Johnson

Om Smellerhund Søkssenter

Særdeles bra trening. Stor positiv adferdsendring på hundene. Cathrine og Kamilla er veldig dyktige og inspirerende instruktører. Anbefales på det varmeste!

Arild Lundesgaard Mathisen

Om Smellerhund Søkssenter

Vi har vært på Grunnkurs i smeller/søk. Det var et fantastisk kurs, vi lærte så mye. Med Kamillas engasjement, tålmodige repetisjoner og nøye forklaringer klarte jeg å forstå teori og praksis. Billy klarte den ene oppgaven etter den andre, med god hjelp av Kamillas kyndige veiledning og erfaring.

Jeg anbefaler å gå kurs hos Smellerhund! Det var gøy, vanskelig, intenst, lærerikt og ikke minst ga det en stor følelse av mestring, takket være Kamillas gode tilbakemeldinger på både hund og førers arbeid underveis.

Hege Aas

Om Smellerhund Søkssenter

Å gå på kurs hos denne hundeskolen er helt fantastisk. Hvorfor? Jo, du møter en fantastisk god og inspirerende instruktør. Hun leser hund og eier meget godt. Videre byr hun på seg selv, som jeg ikke har opplevd på noen andre hundeskole. Jeg anbefaler på det sterkeste å gå kurs her, eller ta privattimer hos Anne Cecilie! Både hvis du skal ha ny hund, eller trenger hjelp med hunden du har.

Benn Solstad

Om Anne Cecilie

Vi har fått god hjelp og konkrete råd til å håndtere hverdagslige situasjoner som har vært utfordrende for oss. Anne Cecilie er en flink, rolig, engasjert og observant instruktør. Hun har gitt oss tydelige instruksjoner vi skal bruke og trene på for å lykkes i å forsterke positiv atferd.

Nina Gilhus Kiani

Om privattimer med Anne Cecilie

Jeg har meget god erfaring med Anne Cecilie som hundetrener. Kontaktet henne for å få hjelp med min bulmastiff. Hun forklarer forståelig og lærer bort på en super måte! Hun lærte meg å lese hundens signaler på en riktig måte, slik at jeg klarer å håndtere hunden min uten å bruke masse krefter. Jeg har fått en helt ny hverdag med min hund takket være Anne Cecilie!

Anbefaler henne til alle!

Anne Bakken