Åpent HUS

Er du nysgjerrig på hva Smeller er? Da bør du ta turen til Søkssenteret vårt denne kvelden! Har du lyst til å se hvordan du kan aktivisere hunden din med morsomme søksoppgaver?

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG KVELD SAMMEN MED OSS I Smellerhund! NB! Åpent hus koster ikke noe!

Bli med og se på treningsgruppa vår som består av tidligere kursdeltagere  på ulikt nivå trene hundene sine i sportens 3 konkuranseøvelser i SMELLER® klasse 1. Sammen observerer vi hund og fører og diskuterer litt rundt teori og praktisk arbeid med hund.

Kamilla Langlien (aut. instruktør i Smeller) forteller litt om hundens luktesans, om Smeller som aktivitet og som hundesport. Kamilla konkurrerer i Smeller og i 2017 ble hun og hunden hennes Norgesmestere i Smeller kl. 1! (I 2015, 2016 og 2018 har hun kommet på 2. plass i NM i Smeller). Både hun og flere av de andre i treningsgruppa har deltatt i NM og andre konkurranser, spør dem gjerne om det å delta i Smellerkonkurranser!

Dato for Åpent Hus legges ut fortløpende på hjemmeside og i sosiale media. Har du lyst til å komme på besøk? Send oss en mail og meld din interesse.