Grunnkurs i Smeller kl. 1

Vårt Grunnkurs i Smeller kl. 1 er en komplett kurspakke i Smeller kl. 1 som går over 18 timer/6 kurskvelder.

På  kurset jobber vi med å skape en god søkshund. Grunnarbeidet gjøres nøye slik at vi vi bygger selvtillit og selvstendighet i søket til hunden helt fra starten. Målet for kurset er å utløse hundens søkslyst samt øke søksforståelsen hos både hund og eier! Motivasjon og belønning/leksutvikling er en viktige del av kurset. Når hundens søkslyst er vekket begynner den å forstå at det lønner seg å samarbeide med eier. Ved å fokuserer på hundens egenskaper og samarbeidet mellom deg og din hund, belønnes dere med økt kontakt, søksglede og søksferdigheter.

Kurset tar for seg innlæring av alle 3 øvelsene i Smeller (Banesøk, Kassesøk, Romsøk ) + Objektsøk og utvendig søk på Kjøretøy

Det jobbes med en hund om gangen, med fullt fokus på hva som skjer, hvordan hunden løser oppgaven og hvordan progresjonen skal legges opp videre for deg og din hund. For å øke din læring og forståelse er det like viktig å observere andre hunder som jobber og delta i diskusjoner, som å jobbe med egen hund. Vi setter teori og praksis sammen og jobber målrettet med hver hund/eier, slik at alle opplever motivasjon og mestring.

Det er viktig at du gjør egentrening mellom hver kurskveld for å øke hundens søksforståelse og ferdighet.

Kurset går  over 6 kvelder. Klokkeslett: 18 – 21

Autorisert instruktør i Smeller: Kamilla Langlien

Pris: 2990.-

Sted:Kurset holdes i våre flotte lokaler, rett utenfor Drammen sentrum. Der vi disponerer over 1000 m2, en rekke ulike innredete rom, mengder av søksutstyr, eget rom med søksplattform og rondell i tillegg til andre muligheter for line-ups.    Adresse: Killingrudalleen 12, 3057 Solbergelva

(Søk opp Smellerhund Søkssenter i Google Maps så får du veibeskrivelse rett i app’n!)

Grunnkurs for klubber, lag og foreninger:  Vi disponerer flotte lokaler  med tilgjengelig utstyr på Søkssenteret vårt i Drammen, og oppfordrer eksterne grupper å komme dit for eget arrangement. Om dere ønsker, kan vi komme til deres lokaler og ha med nødvendig utstyr. Ta kontakt med oss for avtale.