Workshop i søksarbeid/Smeller

Workshop er vanligvis et helgekurs for deg som har gått Grunnkursene i kl 1. og som har trent (og konkurrert?) en stund. Nå ønsker du å videreutvikle søksferdighetene til hunden og din egen hundetrener-kompetanse.  Hunden din har en god forståelse av alle øvelsene i klasse 1, men dere trenger å bli utfordret med nye søksoppgaver og jobbe med momenter i de enkelte øvelsene.  Hvordan trene videre?

Vi tilbyr artige og utfordrende søksøvelser og funksjonell problemløsing for de hundeeiere som har lyst til å utvikle seg og hunden sin, i forhold til nesearbeid som målrettet aktivitet og/eller med sikte på deltagelse i konkurranse.  

På Workshop’en vil vi også fokuseres mer på markeringer, funksjonell søkslydighet og struktur i søket. I tillegg til lokalene til Smellerhund Søkssenter, disponerer vi spennende og utfordrende lokaler rundt i Drammensområdet for dette kurset. Vi kjører samlet til de ulike lokasjonene.  

Vi arrangerer Workshops i Smeller kl 1 for kursgrupper, foreninger, klubber, treningsgrupper eller som privattimer for 1-4 ekvipasjer.

Pris for helgekurs: 2000, – /ekvipasje  

Autorisert instruktør i Smeller: Kamilla Langlien

Send oss en mail om du er interessert i å bli med på neste workshop!  Vi setter opp kurs fortløpende!