Hverdagslydighetskurs

Kurset som legger grunnlaget for en lydig og sosial hund som kan ferdes over alt!

-for hunder fra 5 mnd. til voksen hund

Dette kurset går over 6 kvelder, en gang i uken ‘a 1 time med praktisk trening av hund.

Det er en fordel om du har tatt et valpekurs, men kurset krever ingen forkunnskaper og tilpasses til hunder fra 5 mnd – voksen hund.

På kurset tar vi hundetreningen ett skritt videre: Vi jobber med lydighetsøvelsene fra valpekurs, men med høyere krav og større forstyrrelser i miljøet rundt.  Selvsagt jobber vi videre med fokus, kontakt- og samarbeidsøvelser for å styrke relasjonen mellom deg og din hund!

Du skal også lære flere måter å belønne hunden på, slik at den har kjempe lyst til å samarbeide med deg i aktive øvelser, fokus-øvelser og ro-trening. Lærer du å belønne hunden med kroppsspråk og bevegelser, stemmebruk, berøring og lek, godbiter og leker, har du mange verktøy til å forsterke det hunden gjør bra og som du vil at den skal gjøre mer av!

Går du på kurs med unghunden din lærer du å trene og håndtere hunden i denne utfordrende perioden. Det er nå du legger grunnlaget for en lydig og sosial hund som kan ferdes over alt.

Deltar du på kurset med den voksne hunden din lærer du å trene hund og videreutvikle samarbeidet deres. Det er nå du generaliserer lydighetskommandoer og fokus til å gjelde når dere ferdes over alt.

På kurset jobber vi nå med økte krav og legger til forstyrrelser:

  • Innkalling (i vanskeligere situasjoner og med større forstyrrelser)
  • Kontakt og fokus (kontaktøvelser, gå pent med og uten bånd, hilse pent etc.)
  • Samarbeid og kontroll (sitt, dekk og bli sittende/liggende + andre ulike øvelser)

Det er viktig at dere begge opplever mestring og instruktøren gjør alt hun kan for å fylle opp verktøykassen din og gjøre det gøy å trene hund!

Pris: 2190,-